SHSNettisivuille


30.6. – 5.7.2015
Ikaalinen


Baltic Princess
Sata-Häme Soi


Kauppakeskus Komppi
Karhoistentie 3 L 2a
39500 Ikaalinen
Toimisto avoinna ma-pe klo 10-15
Puh. 043 217 0800

toimisto(at)satahamesoi.fi


Harmonikkaristeily 1.-2.3.2015 Turusta Tukholmaan – varaa paikkasi heti!

Harmonikkaristeily järjestetään 1.-2. maaliskuuta 2015 Turusta Tukholmaan Baltic Princess -laivalla.

Varaukset:

Sata-Häme Soi 043 217 0800

Suomen Harmonikkaliitto ry 03-4400222 tai 03-4400223

Lue lisää


Kultaisen Harmonikan voittoon Aleksi Laukkonen

Kultaisen Harmonikan voitti 17-vuotias Aleksi Laukkonen Kauhavalta. Jaetulle toiselle sijalla sijoittuivat 17-vuotias Essi Elomäki Porista ja 19-vuotias Jussi Valkama Teuvalta. Tuomaristo luonnehti Kultaisen Harmonikan soittajia taidokkaiksi ja ohjelmistoa monialaiseksi.

Tuomaristo kehui Aleksi Laukkosen esityksiä hyvin virtuoosimaiseksi. Hän myös teki erinomaista yhteistyötä orkesterin kanssa. Tuomariston mukaan Aleksi Laukkosen esiintyminen oli täynnä musisoinnin iloa ja hän myös todella nautti olostaan lavalla.

Kultainen Harmonikka on viihteellisen harmonikansoiton Suomen mestaruuskilpailu. Kilpailun järjestää Sata-Häme Soi yhteistyössä Suomen Harmonikkaliiton kanssa.

Hopeisen Harmonikan voittoon Vilma Wiren

Hopeisen Harmonikan 2014 voitti 10-vuotias Vilma Wiren Kokkolasta. Hopeisen Harmonikan soittajia tuomaristo kuvaili upeiksi soittajiksi, joilla oli persoonallisia esityksiä, myös eri musiikkityylien kirjo oli hyvin edustettuna.

Wilma Wirenin esityksiä tuomaristo piti musiikillisesti ehjinä kokonaisuuksina. Vilma Wiren omaa myös hyvät tekniset valmiudet ja hänellä on kyky vahvaan tulkintaan.

Hopeinen Harmonikka järjestetään aikuisten Kultaisen Harmonikan rinnalla. Kilpailu on tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä nuoremmille soittajille tapahtumaksi, jossa kovaa kilpailua vältetään.

Primus Ikaalinen -kilpailun voitto Joni Steinille


Kansainvälinen Primus Ikaalinen 2014 -kilpailu ratkesi Sata-Häme Soi -festivaalilla Ikaalisissa huikean jännittävässä finaalissa. Nyt yhdeksännen kerran järjestetyn kansainvälisen varieteemusiikin korkeatasoisen kilpailun voitti kiihkeän musiikillisen taistelun jälkeen Haapajärveltä kotoisin oleva Joni Stein. Toiseksi sijoittui Petar Maric Serbiasta. Kolmas oli Sergey Lobkov Venäjältä. Kilpailun muut osallistujat olivat Xuan Shi Kiinasta, Guillaume Fric Ranskasta, Radu Laxgang Moldovasta ja Henriikka Santamaa Suomesta.


Tuomaristo oli yksimielinen voittajasta. Tuomaristo luonnehti kilpailua hyvin korkeatasoiseksi. Se sisälsi hienoa tyylillistä osaamista ranskalaisuudesta jazziin ja folkloristisiin piirteisiin. Tuomariston mukaan kaikki esitykset olivat teknisesti erinomaisen virtuoosisia.

Primus Ikaalinen -kilpailussa ohjelmisto on varietee- ja virtuoosimusiikkia, jolla on pitkät perinteet useimmissa maissa. Kilpailussa kuultiin nuorekkaita sovituksia ranskalaisesta musettesta, tango nuevoa, huimia improvisaatioita jazzmusiikin tunnetuista standardeista sekä virtuoosisia tulkintoja kansainvälisistä ikivihreistä.

Primus Ikaalinen on kansainvälinen viihdemusiikin harmonikkakilpailu. Kilpailu tuo Ikaalisiin alan parhaimmiston eri puolilta maailmaa.

Tiedotteet


Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan 2015 semifinalistit
Korkeatasoinen konserttiohjelmisto ja yleisö hemmottelivat Sata-Häme Soita
Primus Ikaalinen -kilpailun voitto Joni Steinille Suomeen
Pelimannimestaruudet 1- ja 2-rivisten sarjoissa ratkottiin


  Tilaa uutiskirje  Find Us on Facebook
   Ikaalinen logoOPM
   

   Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy

   
   
   
  SHL-logo
  SäästöpankkiLogo
  Ikaalisten
  Säästöpankkisäätiö
  Satapirkan OP Logo

  Ikaalisten Vesi Oy

  Ikaalisten Luomu RS IkaKyl pystyImt-logo
   D-laakkonen-logo


  Karjala web
  Logo leppakoskensahko
  IPP
  Lähitapiola
   Finland FestivalsPirFest ry vri